Meet the team
Adrien
FounderAdrien Dewez has always dreamed of glorifying the potato. Trained as a historian and journalist for the newspaper Le Soir, he was not predestined to open a fritkot. But the desire to recreate the sweet taste of his grandmother's fries led him to present his concept: Patatak.HP
Magic ChiefCuisinier et typographe belgo-canadien, Hugues-Philippe ou « HP » pour les intimes est l'ADN culinaire de Patatak. Grand amateur de hard-rock et musicien à ses heures, il met en musique légumes de saison et orchestre des recettes à vous faire dégouliner de plaisir.Lise
Couteau-suisseLise, passionnée touche à tout, est co-fondatrice de Patatak. Qualité des produits, logistique, identité visuelle ou même système innovant de compostage de déchets sont autant de contributions décisives qu’elle a amené à Patatak. Une des chevilles-ouvrières de la quête pour devenir un Horeca éco-génial!Karel
Our farmerIf it's about Patatak in Médor, it's mostly about our farmer Karel and his farm in Passavant, which supplies our potatoes. The man facing the golem of the industrial and globalized potato, a look at the state of our agricultural landscape.